Maak kennis met de verleiders van ‘Temptation Island’

Televisiekijkend Vlaanderen wordt vanaf 1 februari weer getrakteerd op nieuwe afleveringen van ‘Temptation Island’. Op het eiland proberen vier koppels trouw te blijven aan elkaar, maar acht vrijgezellen zullen een poging doen om daar een stokje voor te steken. Maak kennis met de single mannen die de vier vrouwen het vuur aan de schenen zullen leggen.

nadb

Giuseppe (22), Maasmechelen (VL.)

Giuseppe werkt als orderpicker bij een medisch bedrijf, maar na zijn uren verleidt hij vrouwen bij de vleet met zijn zwoele dansmoves. Als voorgerechtje presenteert hij maar al te graag aan lapdance. Hij wil van alle vruchten proeven, maar is toch vooral een bootyman.

© Vijf

Ken (24), Haarlem

Ken is singer-songwriter en met zijn alternatieve look weet hij veel modellenklussen in de wacht te slepen. Ken is best arrogant, maar krijgt uiteindelijk altijd zijn zin… met wat hulp van zijn gitaar uiteraard.

© Vijf

Kevin (27), Leiden

Kevin doet mee aan ‘Temptation Island’ omdat hij ervan overtuigd is dat niemand trouw kan blijven in een relatie. En dat wil hij bewijzen. Een versiertruc heeft hij naar eigen zeggen niet: “Ik ben de versiertruc”.

© Vijf

Dylan (24), Kaggevinne (VL.)

Dylan is een womanizer pur sang. Als personal coach weet hij de vrouwen te kneden en te bespelen. Hij weet perfect hoe hij vrouwen moet verleiden en is ervan overtuigd dat hij op ‘Temptation Island’ minstens één vrouwenhart voor zich kan winnen. Dylan wil en zal een happy ending krijgen.

© Vijf

Alex (25), Breda

Alex is naast personal trainer, ook een geboren verleider die houdt van avontuur, gevaar en spanning. In monogamie gelooft Alex niet en hij zal er dan ook alles aan doen om één van de vier vrouwen te verleiden.

© Vijf

Quinten (23), Landegem (VL.)

Quinten werkte vroeger als verkoper en die job was hem op het lijf geschreven, want hij ‘lult’ zichzelf overal in. Een afgetrainde fitness boy is hij niet, wel een meesterstrateeg in het verleiden. Vrouwen draait hij makkelijk rond zijn vinger, en scoren, dat doet hij vrijwel altijd.

© Vijf

Karim (20), Maasmechelen (VL.)

Het begrip ‘trouw’ staat niet in Karims woordenboek en een open relatie is voor hem een evidentie. Hij noemt zichzelf een expert op seksueel gebied. Karim is er quasi zeker van dat hij op ‘Temptation Island’ een vrouw aan zijn haak zal slaan.

© Vijf

Levi (27), Lemmer

Levi is kledingverkoper en houdt zich daarnaast bezig met modellenwerk. Hij krijgt regelmatig verzoekjes van getrouwde vrouwen die hem een nachtje willen lenen. Nu gooit Levi niet alleen zijn looks, maar ook zijn dansmoves in de strijd. Volgens Levi houden vrouwen van mannen die goed kunnen dansen, en dat kan deze getinte Magic Mike als de beste.

© Vijf

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer