Luisteraar Liesbeth heeft de 'Lach van Joe' geraden voor 21.900 euro.
Volledig scherm
Luisteraar Liesbeth heeft de 'Lach van Joe' geraden voor 21.900 euro. © JOE.

Luisteraar Liesbeth heeft de 'Lach van Joe' geraden voor 21.900 euro

ShowbizzHet is gebeurd: ‘De Lach van Joe’ is eindelijk geraden. Na 4 weken zoeken, gokken en vooral veel foute antwoorden is het Liesbeth uit Moen die ‘De Lach van Joe’ herkende. Daarmee wint ze maar liefst  21.900 euro. En de lach? Die was van niemand minder dan Stijn Meuris, de zanger van Noordkaap.

10 reacties

  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Proficiat aan de winnaar, van harte gegund. Wat ik me wel afvraag dat de winnaar deze 21.900€ belastingvrij kan winnen met een gewoon spelletje maar de premie die de zorgverleners kregen van 800€ meer dan de helft belast is zodat zij nog geen 350€ overhouden van deze premie!
  • Ellen Mestdagh

    3 jaar geleden
    @Guido ceuleers dan heeft u niet goed gevolgd. Het was via de app, maw gratis, en jij wordt gebeld dus kost je eventueel enkel wat 4G of WiFi
  • Guido Ceuleers

    3 jaar geleden
    Schandalig dat Joe geld verdient aan elke beller en dat dit geld in corona tijden aan één persoon wordt gegeven. Ik was een trouwe luisteraar van Joe, maar nu zal het Stubru worden. Alle presentatoren bij Joe lopen over van pretentie over zichzelf, waarbij afdankertjes van andere radio of TV zenders.
  • Chris Sorgeloos

    3 jaar geleden
    @luc van der maelen Euh je moest gewoon in de app op een knopje drukken. Dus helemaal geen SMS ofzo...Denk dat je niet echt gevolgd hebt. Denk dat je het niet snapt. Is gewoon goede reclame. Reclameblok tijdens de zenduren zullen wat duurder geweest zijn?
  • glenn wouters

    3 jaar geleden
    Als ik zo een bedrag met 1 telefoontje kan winnen dan mogen ze bij Joe er gerust iets op verdienen. Want inderdaad, geen winst... geen radio programma. Niemand is verplicht om mee te doen, dus moet je over dat geld niet zeuren denk ik. Ik ben maar af en toe een Joe luisteraar, maar ik wens de winnaar veel plezier met de centen, geniet er maar eens van;