"Deze golf is complexer", zeggen verplegers. "De patiënten hebben meer complicaties. We zien de angst in hun ogen."
Volledig scherm
"Deze golf is complexer", zeggen verplegers. "De patiënten hebben meer complicaties. We zien de angst in hun ogen." © Photo News

Ondanks snelle vaccinatie gaat het fout in Israël: “Derde golf raakt ons hard. Ze is complexer”

Hoewel de vaccinatie nergens zo vlot verloopt als in Israël, kreunt het land onder een derde golf van coronabesmettingen. Het personeel van een ziekenhuis in Jeruzalem slaat alarm. “Deze golf is complexer. Patiënten hebben meer complicaties”, zegt een verpleegster. 

9 reacties

  • Roger Mortier

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk . Israel was de kampioen in vaccinaties. Wat is de waarheid over de vaccinaties resultaten. Alleen kassa . Kassa voor de farma.
  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Ondanks reeds zoveel gevaccineerden toch derde golf in israel, hier zijn toch ook na vaccinaties in WZC ,die zelfs voordien corona vrij gebleven zijn, uit braken geweest,maar dan krijg je als excuus dat je het vaccin tijd moet geven om te werken,ik vind dit allemaal maar raar,de waarheid gaan ze ons niet vertellen
  • Bertrang Russell

    3 jaar geleden
    Ziet er naar uit dat we dit nog lang moeten verdragen. Stel je voor dat een mutatie alle vaccins verslaat of erger dat niemand meer immuun is. Enige dat we kunnen doen is de mensen toch iets geven vb 1 week per maand sauna's open en resultaat opvolgen. En natuurlijk ffp2 maskers dragen zoals de dokters want die beschermen een stuk beter dan de lapjes.
  • Jan Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Dus we zijn nog niet aan de nieuwe patatten
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    "Volgens hem gaat het om erg orthodoxe joden enerzijds, en de Arabische bevolking anderzijds. “Precies daar is er een hoog niveau van besmettingen, wat dan overslaat op de rest”, zegt Cohen."