Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Veertien overlijdens na coronavaccin in België, geen oorzakelijk verband vastgesteld

Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn in België veertien mensen overleden nadat ze het coronavaccin toegediend hadden gekregen. Er is echter nog geen formeel oorzakelijk verband vastgesteld tussen de inenting en het overlijden. Dat meldt het geneesmiddelenagentschap FAGG.

30 reacties

  • Peter Schelfhout

    3 jaar geleden
    Als je ziet dat er in japan vorig jaar rond oktober meer mensen zijn gestorven van angst zelfmoord dan van corona dan moet je jezelf de vraag stellen waarom men de wereld statistieken van 2019 en 2020 niet vrijgeeft... iets zegt me dat deze angstzaaierij mogelijk meer doden op zijn geweten heeft dan het corona virus zelf.
  • Stefanie van Dijk

    3 jaar geleden
    Het ligt nu ook allemaal onder een vergrootglas, hoeveel mensen er sterven aan het griepvaccin is nooit zo in het nieuws geweest, ook niet of dat ouderen of jongeren waren. Hetzelfde over bijwerkingen. Als de cijfers effectief naast die van andere vaccinaties worden gelegd zal je zien dat het covid-vaccin het heel prima doet in vergelijk
  • Jos Spriet-Dewaele

    3 jaar geleden
    Wie zegt dat het corona vaccin niet tot de dood leidde door combinatie met onderliggende kwalen Net zoals voor de vaccinatie de coronadoden er waren door onderliggende aandoeningen
  • Ludo Wouters

    3 jaar geleden
    Plots zullen de "experten" zeggen dat al die bewoners van WZC niet meer sterven door corona maar door onderliggende oorzaken wat daarvoor ook al gebeurde. Nu denken dat de bewoners van WZC alles snel terug normaal zal worden. Vergeet dat ook maar. Je hebt het vaccin wel maar meer gebeurt er niet. Vivaldi zal eerst moeten vallen voor er terug "vrijheid" zal komen.
  • Adriaansen Koen

    3 jaar geleden
    Natuurlijk willen ze dat niet erkennen, is net zoals in het begin iedereen die stierf was door corona terwijl dit niet zo was, alles om de mensen maar blijven bang te maken.