Felipe Avenatti.
Volledig scherm
Felipe Avenatti. © Antwerp

Aardt Avenatti wel op de Bosuil? “Hij sprong eruit”

AntwerpNiet Adolfo Gaich, wél Felipe Avenatti (27). Geen dure Argentijn maar een goedkopere Uruguayaan. Royal Antwerp FC heeft een nieuwe spits, gehuurd tot het einde van het seizoen mét aankoopoptie. Aan de oevers van de Maas aardde hij nooit, benieuwd of het aan de Schelde wél werkt voor ‘Air Avenatti’.

14 reacties

  • dirk verhelst

    3 jaar geleden
    D'onofrio samen met zijn geweldige transfers stilaan richting uitgang begeleiden , samen met benson, benavente , lukaku , de pauw , ampomah, boya en uiteraard ook Ze , wat hebt ge nu aan een kern van 30 man , als de helft niet mag meedoen wegens niet goed genoeg , hadden beter hoedt en hairemans gehouden ipv als al deze tranfers om de hoop te vergroten !!
  • Johan Roelands

    3 jaar geleden
    Weeral een topspits binnen gehaald
  • James Williams

    3 jaar geleden
    D’Onofrio is een heel raar spelletje aant spelen. Dit moet toch een grap zijn ? Een spits was er gevraagd, geen derderangs meeloper
  • Leo Van Rillaer

    3 jaar geleden
    D'Onofrio doet nog maar eens zaakjes met Standard. Avenatti lijkt mij nu niet dé aanwinst.
  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    De Avenatti van bij Kortrijk is welkom. Heeft toch al JPL ervaring en is fysiek in orde om te spelen. Wel typisch dat D'Onofrio weer bij Standard terecht komt. Het blijft een vast gegeven. Renard mag hem voor mijn part vervangen. Zo krijgen we misschien eens nieuwe spelers te zien. Benavente gaat weer weg, terwijl we hem amper uitgespeeld hebben en hij eindelijk wedstrijdklaar is. Toch niet te geloven hoor.