Dimitri Van den Bergh, op het balkon van het DPG Media-gebouw in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri Van den Bergh, op het balkon van het DPG Media-gebouw in Antwerpen. © Photonews

‘Dancing Dimi’, klaar voor zijn grote Masters-debuut: “Aan het eind van mijn carrière zal ik 10 miljoen verdiend hebben”

Masters DartsDe 20 of toch maar de 1? Voor zijn grote debuut op de Masters bepaalt Dimitri Van den Bergh (26) zélf welke vragen hij voorgelegd krijgt. Twintig stellingen, maar slechts tien pijlen. Game on! “Als ik ooit Sportman van het Jaar wil worden, ga ik straffe stoten moeten uithalen." 

7 reacties

  • Jan Van Dijck

    3 jaar geleden
    Ik ben fan ga zeker kijken en hopen dat Dimi wint hé
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Dat is nog eens een uitspraak van een echte sportman! Niet hoeveel Masters of andere titels doe hij zal/kan winnen. Neen! Hoeveel euro hij verdiend zal hebben!!
  • Caroline Dries

    3 jaar geleden
    Een tiental jaar geleden gooide ik nog een pijltje tegen de toen 15-jarige dimi in de sportif in Merksem. Die jonge kerel had toen al talent zat. Het is dan ook geweldig om tien jaar later te zien hoe die jongen, een man is geworden. Talent was er altijd al, nu mogen we met zijn allen live zien hoe die man zijn talent aan karakter heeft verbonden. Een kampioen in wording... aint seen nothing yet! Groeten yannick
  • Wesley Franssen

    3 jaar geleden
    Eindelijk nog eens ontspannende televisie, het WK ook gekeken en was veel leuker om zien dan de zoveelste heruitzending/dooie verhaallijn van een serie of een overdreven programma'tje van de exclusiviteits lachers van VTM
  • Jim Van Der Steen

    3 jaar geleden
    Verdiend ja maar als je in België blijft doe er dan maar 75% af