Van der Poel aan het Noordzeestrand in Oostende.
Volledig scherm
PREMIUM
Van der Poel aan het Noordzeestrand in Oostende. © BELGA

Mathieu van der Poel tankt extra vertrouwen na parcoursverkenning in Oostende: “Ik ben aangenaam verrast”

Veldrijden‘Advantage Wout van Aert’, zoals Sven Nys en Bart Wellens beweren? Neen, dan volgt Mathieu van der Poel eerder onze huisanalist Niels Albert na de verkenning van het Oostendse WK-parcours. “Dit ligt ons allebei.”

13 reacties

  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Beiden zijn er klaar voor,beiden hebben vertrouwen. Maar er kan er maar ene op het bovenste schotje staan en dat zal mvdp zijn. Joepie
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    VDP is al bijna even veel Belg als Nederlander. En ook nog eens een halve Fransoos. Als hij wint maakt hij dus wel drie landen gelukkig. En neemt het geluk wereldwijd meer toe dan wanneer Van Aert wint. En dat is toch iets wat we allemaal willen. Wat de druk voor VDP daardoor ook groter maakt. Daarom geef ik deze keer Van Aert een licht voordeel.
  • Eduard Dierckx

    3 jaar geleden
    Roger Deprez met alle respect maar de vader van Wout is ook een Nederlander. Er is dus geen verschil van nationaliteit buiten een papieren document. Ik schreef deze week dat Wout voor mij eeuwig kampioen is gezien zijn superbe prestaties en voor mij mogen zij zondag beiden samen arm in arm over de meet komen. Beiden zijn grote kampioenen en hebben geen bewijs meer nodig.
  • Johan Van de Velde

    3 jaar geleden
    Als je van de cross houdt maakt het niet uit wie er wint. Als we maar een mooie wedstrijd krijgen. Laat het fanatiek "trouw supporteren" voor deze of gene maar over aan de voetbalsupporters. Die weten niet beter.
  • Sabine martin

    3 jaar geleden
    mag de beste winnen wens ze allemaal veel succes