Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen over de kritiek van Vanden Borre aan het adres van Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen over de kritiek van Vanden Borre aan het adres van Anderlecht. © Photo News

Onze Anderlecht-watcher vindt dat RSCA vrijuit gaat: “Het enige wat het niet deed, was de veters van Vanden Borre knopen”

AnderlechtAnthony Vanden Borre lijkt de bruggen met Anderlecht voorgoed op te blazen. De rechtsback meent in een interview met onze krant dat paars-wit hem niet meer nodig heeft. Onze watcher vindt dat RSCA vrijuit gaat. “Het is nu gewoon hopen dat Vanden Borre (elders) zijn weg vindt.”

13 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Talent genoeg grote klasse helaas had hij de mentaliteit niet en was te lui kon zeker een grote speler geweest zijn ! Maar net als zovele je carrière niet gemaakt door de regels niet te volgen
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Sorry maar als Anderlecht u de kans geeft om terug te komen en deftig te trainen en na (wat is het nu) 2-3 jaar kan je nog altijd minstens 5kilo afvallen in uw gezicht alleen al! Dan doet vdb toch ook zelf niet genoeg moeite. Hij was een groot talent en met het karakter als een deschacht had hem op het niveau van een walker, Marcello gezeten!
  • Dominique ROSIER

    3 jaar geleden
    Ok,RSCA heeft wel wat gedaan voor VDB en zijn project op die manier promoten is weer niet klassevol.Maar gebruikt worden om te laten inzien aan de jeugd hoe het niet moet,terwijl jezelf nog vol ambitie zit"zat" is nu ook niet voor eeuwig houdbaar.
  • Filip Joly

    3 jaar geleden
    VDB heeft een probleem maar legt steeds alle schuld bij een ander. RSCA heeft veel meer gedaan dan nodig maar had hem nooit na Congo mogen terughalen. Snap ook niet waarom VDB al die aandacht krijgt in Anderlecht, hij heeft hen veel te weinig gebracht. Komt het ooit wel goed voor Anthony ? Nooit volwassen geworden.
  • Tom Caers

    3 jaar geleden
    Ik vond hem technisch geniaal maar echt te lui om een grote te worden. Met de werkkracht van een Ronaldo speelde hij gegarandeerd bij Real.