Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Mechelen KVM
0
EINDE
0
KRC Genk GNK

Geen doelpunten tussen Mechelen en Genk, Club Brugge kan morgen weer lachende derde zijn

Jupiler Pro LeagueGeen goals Achter de Kazerne. Racing Genk is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel tegen KV Mechelen. Club Brugge kan mits winst morgen tegen Standard wéér verder uitlopen.

10 reacties

  • John De roo

    3 jaar geleden
    Rik ,.Dat is de JPL , met wisselvallig bedoel ik het niveau of vond je de match tegen Cercle goed misschien.Als je dat spelpeil haalt op Europees niveau ben je een vogel voor de kat.Het enige wat ik zeg is dat club van de toren blaast dat ze iets willen betekenen in Europa ,als je dan ziet dat ze hun beste spelers wegdoen in de winter aan hun marktwaarde dan nog en vervangen door een veteraan en een jonge gast zonder matchritme voor een paar maanden zonder aankoopoptie dan gaat het niet lukken.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Richard ik ken alleszins 3 ploegen, 2 blauwe en 1 paarse, die bekwaam zijn om dat voorstel in te dienen. Opgepast hé !
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Ja De Roo om 27 op 30 te halen moet ge inderdaad 'zeer wisselvallig' bezig zijn. Leg het stil hé man.
  • Karel Dierckx

    3 jaar geleden
    36 punten los aan het eind van de reguliere competitie zal er niet in zitten, Kris Leynen (Club kan nog max 30 punten pakken, match tegen Standard meegeteld). Maar met maar 18 punten te verdienen in de playoffs dit jaar is het al weinig realistisch om meer dan 6 punten goed te maken. Als Club alle thuismatchen wint is dat al niet meer mogelijk. Als het verschil nog altijd 12+ punten is voor de halvering is de race gelopen.
  • Richard Van Cauwenberghe

    3 jaar geleden
    Volgend jaar punten voor de play offs delen door 5 als anderen kans willen maken