Premier Alexander De Croo (Open Vld)
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo (Open Vld) © Photo News

(Alweer) haar in de boter tussen politici en experten: “Ze moeten stoppen met hun doemberichten”

De ‘overcommunicatie' van virologen deze week, werd niet in dank afgenomen door de politiek. Zit er (opnieuw) een haar in de boter? “Doemberichten de wereld in sturen, zonder nuance, gaan de bevolking alleen maar demotiveren”, is te horen in de Wetstraat. 

357 reacties

  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Ze eens alle doden op een rij je zult zien wie paniek zaait.
  • Jan Servaege

    3 jaar geleden
    De virologen doen hun best, het is anders met die andere groep politiecologen,
  • Werner Huysmans

    3 jaar geleden
    Als de politici juiste berichten zouden geven, géén valse hoop geven over vaccins die er toch niet zijn. Teveel advocaten in die regering, indekken is de eerste reactie. Wat we nodig hebben is kennisdragers: planners, logistieke mensen, wetenschappers, géén spreadsheet-boys.
  • Leo Mariën

    3 jaar geleden
    Als iets mij demotiveert dan is het toch al dat politiek gebrabbel. Hoeveel miljarden hebben ze nu al uitgegeven aan heel de corona problematiek? En... waar zitten we, nog altijd op een ontzettend hoog plateau, eerder stijgend dan dalend. En maar geld uitdelen om verder te te bubbelen want meer is het niet. De virologen staan tenminste nog achter de volksgezondheid en trachten, met kennis van zaken, de mensen voor erger te behoeden. Dit schrijven alleen al is demotiverend.
  • Jan Wauters

    3 jaar geleden
    Hopelijk blijft van Ranst de bevolking deftig inlichten, de goed nieuws show van de politici kunnen we missen als de pest. Hopelijk wordt er meer geluisterd naar de mensen die weten waarmee ze bezig zijn en minder naar de Croo, Beke, ... en al zeker niet naar Weyts. Die beseft echt niet wat voor onzin hij uitkraamt met zijn gedoe over de leerachterstand. Dat heeft immers niks te maken met Corona maar alles met een gepamperde jeugd en een onderwijsniveau dat omlaag moet door teveel anderstaligen.