Vlap.
Volledig scherm
Vlap. © BELGA

Transfer Talk. Duitse eersteklasser wil Vlap huren - Club Brugge, dat twee pistes in water ziet vallen, geeft Dirar weer kans - Vukotic naar Antwerp?

Transfer TalkTot en met 1 februari loopt in België de wintertransferperiode. Het slot nadert dus. Halen onze clubs nog die broodnodige versterking? Of geraken ze alsnog van die overbodige speler verlost? En ook in het buitenland zullen er nog deals worden gemaakt. De belangrijkste transfergeruchten en de officiële deals ontdekt u dagelijks in onze Transfer Talk!

10 reacties

  • jos jansen

    3 jaar geleden
    Anderlecht in diepe schulden ze moeten wel goede spelers wegdoen en dan nog niets gezegd over die GROTE poenpakkers.
  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    Gaat Anderlecht Vlap nu ook al verhuren. Al hun goeie spelers wegdoen en hun slechte houden. Goed bezig daar! Vlap past niet id plannen van Kompany. Alleen trekken de plannen van Kompany op niets. Zulj was ook een goeie speler en hebben ze ook weggedaan. Luckassen was ook een goeie. Hij kan nog eens de zoveelste jonge gast id ploeg smijten. We hebben al lang gezien hoe goed dat werkt.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Zoals elk jaar laten ze in Brugge wat namen vallen maar die komen nooit en dan plots een paar onbekende die soms wel en soms niet een super aankoop zijn respect daarvoor. Momenteel de te kloppen ploeg maar ook een bubbel want heb al veel spelers zien komen die ik nog niet of amper heb zien spelen.
  • Kevin De wever

    3 jaar geleden
    Een stopper, dat dateert ook vanuit de middeleeuwen. Kennersblikken! Jeetje..
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Gelukkig komen ze niet naar Brugge, dienen alleen maar om de hoop te vergroten. Tegen dat ze de deur van de kleedkamer gevonden hebben, zijn ze weeral vertrokken.