BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Vanhaezebrouck voor het eerst sinds ontslag in 2018 op RSCA: “Ook Hein had een ‘proces’. Er was alleen minder geduld”

Belgisch VoetbalNa 777 dagen keert Hein Vanhaezebrouck terug naar Anderlecht. Waar hij, met eigen jeugd, wilde aanknopen met de tradities, maar hij finaal ‘slechts’ Hein was – volgens zijn tegenstanders “een betweter”. Wat zij erbij vergeten te zeggen: Hein had een weg die niet zo veel verschilt van die van Vincent Kompany vandaag. Een terugblik.

4 reacties

  • Bert Brugge

    3 jaar geleden
    Hij is ook slechts Hein... 1 keer kampioen en geluk in Europa. Voor de rest: veel blabla en gefaald in Genk, Anderlecht en nu opnieuw falend in Gent. Goeie analist, maar een prutstrainer.
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    @rik capelle : persoonlijk vind ik HVH 1 van de beste trainers in België, tactisch enorm onderlegd. Had hem graag naar club zien komen. Alleen, net zoals velen, lust ik zijn vele blabla en eigendunk niet. Nu, Hein had ook als voetballer al een hoge dunk van zichzelf bij topploegen als Rc Harelbeke en Lokeren.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    En in Genk had hij ook een 'proces' en in Gent ook misschien en dan nog één in de randgemeente ook en nu zit hij terug in een 'proces'. Het regent 'processen' precies rond hem. Zou het niet beter zijn dat het successen regent ipv al diene blablabla ?
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Als er een reden is hem niet op RSCA te willen houden, dan is dit geprevel daar een goed voorbeeld van.