REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Meer dan 64.000 landgenoten krijgen volgende week eerste dosis coronavaccin

Volgende week zullen in België 58.625 inwoners een eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer toegediend krijgen en 5.750 anderen een eerste dosis van het vaccin van Moderna. Dat meldt de taskforce coronavaccinatie zaterdagavond laat. In de woonzorgcentra zullen volop tweede dosissen toegediend worden, waardoor de immuniteit bij onze ouderen de komende weken maximaal opgebouwd zal worden.

125 reacties

  • Jean West

    3 jaar geleden
    André Vanoppen Ik ben ook maar een eenvoudig gepensioneerde maar in Engeland de laatste zeven dagen meer dan 350.000 inentingen per dag. Daar kan het hier niet.
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Geef mij maar een prik van Belgische makelij, Belgische producten is goed voor onze economie.
  • chris Van den Eede

    3 jaar geleden
    En er nog fier op zijn zeker? Dit kan toch niet, is een kaakslag voor de bevolking. Nu geef ik het helemaal op. Het is een regering die niet de uitslag van de verkiezingen respecteert maar alle restjes aan stemmen op een hoop gegooid heeft - alle partijen die verloren hebben zitten erin. En ze laten nog eens zien waarom ze verloren hebben: totale incompetentie. Ik neem nog liever ontslag dan nog verder 60% belastingen en sociale zekerheid te betalen,om dit land te financieren.
  • Andr� Vanmerken

    3 jaar geleden
    Ben maar een eenvoudige gepensioneerde, maar: - we zitten blijkbaar op schema - de wzc inenten is géén bandwerk - de vacins komen niet massaal (niet onze fout) - aan de zijlijn staan roepen is gemakkelijk - hebben jullie je al aangegeven als vrijwilliger, dan ging het mss sneller dank voor uw aandacht
  • jacques claus

    3 jaar geleden
    Mooi...nog 180 weken en we zijn klaar.