Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AP

555.237.619 euro: het duizelingwekkend bedrag dat Lionel Messi sinds 2017 verdiende bij Barcelona

Buitenlands voetbalDe cijfers zijn niet nieuw, de berekening wel. Het Spaanse dagblad ‘El Mundo’ heeft op basis van het contract van Lionel Messi, dat drie jaar geleden gelekt werd, becijferd dat Lionel Messi de voorbije vier jaar 555.237.619 euro verdiend heeft. Ofwel: “Het contract dat Barcelona ruïneert.” Zou het toeval zijn dat het contract opnieuw wordt opgediept? De club en Messi bereiden alvast een klacht voor tegen de krant. 

51 reacties

  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Hij maakte de doelpunten en werd er dik voor betaald. Onze politiekers doen niets dat op iets trekt, voorbeelden op overschot, en verdienen dan nog 10 tot 15K per maand om niets te doen of niets goed te doen, en dat vind ik veel erger. Messi bracht geld op, politiekers kosten geld, aan jullie om te oordelen.
  • Wendy Vandereyken

    3 jaar geleden
    Vaarwel Barça ! De val van een grootmacht. Er zijn nog zo enkele voorbeelden.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    En dan halen ze nog allerlei toeren uit om minder belastingen te moeten betalen
  • jan marynissen

    3 jaar geleden
    Absurde bedragen maar ja als ik zulk voorstel krijg aanvaard ik het ook . Het wordt hoog tijd dat de grote Europese clubs en in het bijzonder de Spaanse clubs financieel grondig doorgelicht worden. Normaliter kan een club zulke bedragen voor één speler niet neertellen.
  • Rudi Pieters

    3 jaar geleden
    De zotten zijn die dat bedrag betaald hebben niet messi