©  ISOPIX

Politie legt twee lockdownfeestjes stil in Kempen

De politie van de regio Turnhout heeft zaterdagavond op twee verschillende locaties een lockdownfeestje met meerdere aanwezigen stilgelegd. Dat gebeurde in Lille en Turnhout.

Het eerste feestje was opgezet in een bedrijfsruimte op bedrijvenzone Achterstehoek in Lille. Daar troffen de agenten vijftien aanwezigen aan een illegaal feest. Alle betrokkenen zijn geïdentificeerd en naar huis gestuurd.

“Ook in Turnhout maakten onze collega’s zaterdag een einde aan een verjaardagsfeest in een appartement in de Otterstraat”, zegt de woordvoerder van de politie. “Aanvankelijk weigerden de aanwezigen de politie toegang te verschaffen tot het appartement, maar uiteindelijk lieten de bewoners onze ploegen toch binnen. Daar troffen ze naast de twee volwassen bewoners nog zeven andere volwassenen en enkele kinderen aan. Ook hier werd iedereen geïdentificeerd.”

Naar alle waarschijnlijkheid komt er nog een vervolg aan de twee lockdownfeestjes: van beide incidenten is een proces-verbaal opgesteld en overgemaakt aan het parket.

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER