BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Transfer Talk. KRC Genk zet in op Juklerød - Eupen anticipeert op vertrek De Wolf - STVV haalt Japanner met twee caps

Transfer TalkDe tijd dringt, want tot en met 1 februari, morgen dus, loopt in België de wintertransferperiode. Halen onze clubs nog die broodnodige versterking? Of geraken ze alsnog van die overbodige speler verlost? En ook in het buitenland zullen er nog deals worden gemaakt. De belangrijkste transfergeruchten en de officiële deals ontdekt u in onze Transfer Talk!

4 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Ik begrijp het niet Genk heeft verdedigers genoeg maar ze komen niet aan de bak en de plaatsing van de spelers is ook niet de beste keuze door de staf.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Danny Callaert, zelfs met een halve ploeg, een pak meer gespeelde wedstrijden en Jukleröd als invaller staan we nog voor Genk in het klassement. Simen is aanvallend misschien wel een meerwaarde voor een ploeg als Genk, zelfs op de linker- of rechterflank ipv als vleugelverdediger, maar komt in verdedigend opzicht regelmatig te kort wat spelinzicht en positiespel betreft en dat kost ook regelmatig punten. En denk je dat bij iedere club elke transfer een schot in de roos is?
  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    Genk en brugge zijn de kampioenen van de transfers en van jeugdopleiding. Zij verdienen alvast om in playoff1 te spelen. Attraktief voetbal. Juklerod is voor elke ploeg een meerwaarde maar antwerp wil alleen gevestigde namen - die weinig meerwaarde bieden.
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Genk doet het zeer goed bij de jeugdopleiding, deze Belg krijgt weer geen kans bij de A kern