Toon Aerts werd derde op het WK in Oostende.
Volledig scherm
Toon Aerts werd derde op het WK in Oostende. © BELGA

REACTIES. Aerts: “Wout had gewoon pech op het verkeerde moment” - Vanthourenhout: “Balans is negatief, maar niemand heeft ontgoocheld”

WK veldrijdenHet stof is gaan liggen, de wereldtitels op het WK veldrijden in Oostende zijn uitgedeeld. Op deze pagina bundelen we de belangrijkste reacties. Van Toon Aerts (3de) over Eli Iserbyt (7de) tot Zdenek Stybar (18de).

6 reacties

  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    Er zijn hier kenners aanwezig . Zoals al eerder hier vermeld als VDpoel pech heeft wint Van Aert en als Van Aert pech heeft wint VDPoel . De laatste crossen zijn er een bewijs van ! Van Aert heeft zijn achterstand volledig weggewerkt . Wout heeft zich volledig opgeblazen om de kloof zo rap mogelijk te dichten en VDPoel kreeg vleugels ! Chapeau voor Van Aert waar hij tegenwoordig weer staat na zijn val .
  • Thierry Verhaegen

    3 jaar geleden
    @Marc Van Leuven ben blij dat ik dan toch niet alleen ben die dat opgemerkt heeft. Aerts die zich in de eerste rond tusse VA en VDP wringt om dan onmiddelijk van de fiets te springen waardoor VA een paar meters krijgt. Ongetwijfeld afgesproken vooraf, want ik heb niemand (ook aerts niet) daar nog zien van de fiets springen. Tactiek was duidelijk VDPoel hinderen als je in het begin er even voor geraakt en wout volle gas. Maar daar had hij zich al vergaloppeerd
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    Verkeerd moment pech? Wat is een goed moment? Afijn, toch beter in ronde 3 dan in de laatste ronde lijkt me.
  • Stephaan Van den Broeck

    3 jaar geleden
    Wout had gewoon pech op het foute moment. Kan je dan ook pech hebben op het juiste moment?
  • Jan Timmermans

    3 jaar geleden
    Zowel Wout als Mathieu waren eerlijk in hun reactie op de wedstrijd. Beide zijn toppers waar we nog veel plezier aan kunnen beleven.