Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

ANNO 2021. Rebecca Huys, Merel in ‘Flikken’: "Antidepressiva waren normaal en kwetsbaarheid werd gezien als een tekortkoming”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Rebecca Huys (46), actrice die zeven seizoenen meespeelde in ‘Flikken’ en nu met kinderen uit kwetsbare milieus werkt. “Ik ben een heel gevoelige persoon, maar voor mensen die geen olifantenvel hebben is er schijnbaar niet zo veel plaats in deze wereld.”

4 reacties

  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Inderdaad het voorschriftje ligt vlug klaar. Als je dan weigert die pillen te nemen die enkel dienen om de pharmacie te verrijken dan ben je afgeschreven voor die huisarts en wordt je niet meer ernstig genomen. Dan moet je met geen enkele kwaal of ander ziekteverschijnsel meer afkomen want het zit allemaal tussen je oren. Zolang je de medicatie niet wilt nemen, kunnen ze niets voor je doen.
  • Nicole Cousens

    3 jaar geleden
    Rebecca,je hebt volledig gelijk,ikzelf ben ook gevoelig en dan krijg je vaak het deksel op de neus ,eindelijk emand die is zoals ze is ,doe zo verder !!
  • Ibn Marouf

    3 jaar geleden
    Terecht! Kwetsbaarheid is altijd en overal een zwakte! Niet iets dat men iemand moet verwijten, maar wel een zwakte waar rekening dient mee gehouden te worden. De logica zelve.
  • Veronica Voorhelst

    3 jaar geleden
    In onze maatschappij is geen plaats meer voor emoties of zwakte. Vroeger telde dit alleen voor mannen, nu moeten ook vrouwen zich hieraan houden. Gevolg van de emancipatie.