VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Laura Tesoro wordt vijfde coach in ‘The Voice’: afvallers maken toch nog kans op de liveshows

TVVerrassing in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Laura Tesoro (24) wordt de vijfde coach in de talentenjacht. In de onlinereeks 'The Voice Comeback Stage' begeleidt ze afgevallen en afgewezen kandidaten tot aan de liveshows. "Deze rebelse manier van coachen, een beetje meer in de schaduw, ligt me perfect."

3 reacties

  • Geert Moreels

    3 jaar geleden
    Ons kent ons bij vtm. Nu heeft ze ook weer een contractje beet en een inkomen, of ze nu iets waardevols bijbrengt of niet.
  • Rudi Pieters

    3 jaar geleden
    Waarom eigenlijk ? Is 4 niet genoeg wat is de meerwaarde
  • Johan commère

    3 jaar geleden
    Wat heeft die al zelf bewezen om coach te zijn voor anderen ? Heb de opnames meegemaakt van de voice senior . Toen ze als gastjurylid aanwezig was hebben zowel Niels , als de andere juryleden zich gedurende de hele opname zitten ergeren aan haar onprofessioneel en kinderlijk gedrag !
  1. Mediawatcher Mark Coenegracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”
    HLN Mediawatchers
    4

    Mediawat­cher Mark Coene­gracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”

    “Bart De Pauw was al van bij aanvang een verliezer. Met zijn eigengereide en onhandige aanpak heeft VRT-CEO Delaplace de hele affaire nu alleen maar nog erger gemaakt. Hij heeft zich daarbij ferm in eigen voet geschoten”. Dat zegt showbizzjournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘HLN Mediawatchers’. Na het welles-nietesspelletje over de uitzending van de reeks ‘Het proces dat niemand wou’, keken woensdagavond maar liefst 542.671 belangstellenden op VRT Canvas naar de eerste aflevering.
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.