(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Getty Images

Tournée Minérale start: “Maak van extra drankje thuis geen blijvende gewoonte”

De vijfde editie van Tournée Minérale gaat vandaag van start en speelt in op de coronacrisis. Omdat het sociaal leven grotendeels stilgevallen is, is het drinken van alcohol immers verplaatst naar de thuissfeer. Tournée Minérale wil ervoor zorgen dat dit extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt.

13 reacties

  • Patrick kil

    3 jaar geleden
    Al deze organisaties zoals de VAD en er zijn er nog vele andere onmiddellijk opdoeken. Bestaan alleen bij gratie van onze centen en zijn er enkel om ons leven te vergallen.
  • Marc Vinck

    3 jaar geleden
    Buiten de Kerst (3 glazen wijn ) al geen alcohol sinds 1 november uit solidariteit met de horeca. Maar iedereen doet thuis toch wat hij wil of gaat men dit ook reguleren ?
  • Franky De Rick

    3 jaar geleden
    @JayLagrange ik kan je alleen maar bijtreden. Ik drink al 3,5 jaar geen alcohol. Sedertdien voel ik me veel beter, ook psychisch. @JoannesRoderigas Als ik je zin goed begrijp: probeer eens 6 maanden zonder alcohol, je leven zal erdoor veranderen en enkel ten goede. @JeannineVandermaelen Natuurlijk mag het, niemand verbiedt je iets. Alleen moet je weten dat men het hier heeft over méér drinken dan vroeger. En dat is niet zo gezond. De VAD verbiedt je niks, die geeft enkel goede raad.
  • Mathieu Loos

    3 jaar geleden
    Ik drink al 15 jaar van 6 januari tot pasen geen alcohol wat maken die 28 dagen uit
  • Carine Briké

    3 jaar geleden
    Neem ons dan ineens alles af. Ik doe alvast niet mee