De laatste video van Kastiop.
Volledig scherm
De laatste video van Kastiop. © YouTube

Laatste video van YouTuber Kastiop gaat viraal: “We wilden dit tonen, zodat ook fans afscheid kunnen nemen”

ShowbizzDe laatste video van de overleden YouTuber Kastiop is viraal gegaan op het internet. Kacper ‘Kastiop’ Przybylski (22) stapte vorig jaar uit het leven. Als afscheid besloot zijn familie om de laatste beelden die hij opnam voor zijn blog nog online te zetten. 

0 reacties

  1. Afscheid van Kastiop (22): hilarische filmpjes op Youtube, maar achter de schermen had hij het moeilijk
    PREMIUM
    Hasselt

    Afscheid van Kastiop (22): hilarische filmpjes op Youtube, maar achter de schermen had hij het moeilijk

    Het overlijden van vlogger Kacper ‘Kastiop’ Przybylski (22) komt hard aan, zowel bij de jonge generatie volgers, als collega’s uit het YouTube-wereldje. De jongeman werd zaterdag dood teruggevonden in het Nederlandse Stein net over de grens met Maasmechelen, nadat hij al meer dan een week vermist was. “Zijn energieke en hilarische manier van video’s maken was ongezien in België”, reageren fans. Op YouTube duiken intussen memoriamfilmpjes op.
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?