Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zoveelste rel tussen Van Ranst en Bouchez: “U brengt bewust schade toe aan reputatie van experten”

Het zit er weer bovenarms op tussen viroloog Marc Van Ranst en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, ditmaal over de vergoeding die de experts binnen de GEMS binnenkort zullen krijgen. Nadat Bouchez beweerde dat de experts al betaald werden, haalde Van Ranst uit naar de Franstalige liberaal. “U brengt bewust schade toe aan de reputatie van de experten.”

128 reacties

  • Lieve Burssens

    3 jaar geleden
    Geld weigeren dat moeten we van een politieker nig eens zien! Eerder nog bijpikken waar ze geen recht op hebben. Mr en o vld, een andere taal maar dezelfde streken.
  • Lieve Burssens

    3 jaar geleden
    Wat Van Ranst zou uitbetaald krijgen dat is verdiend, wat een stuk onbenul als bouchez aan riant loon krijgt uitbetaald is pure diefstal.
  • Willy VDH

    3 jaar geleden
    Wie gaan we geloven een man die ervoor gestudeerd heeft of een paljas die denkt dat hij weer het warm water heeft uitgevonden.
  • Luc Van Bogaert

    3 jaar geleden
    De liberalen, met Bouchez op kop, willen de experten monddood maken. Dat zal evenwel niet pakken bij Van Ranst, die zegt altijd eerlijk zijn mening. Klikt het niet, dan botst het maar.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    De realiteit is dat mr Van Ranst tot heden nooit beaald is geweest voor al zijn informatie en aanwezigheden, hoe het gesteld is met het loon en de zitpenningen van president de.. president de ... president de ... enz enz weet ik nog zo goed niet, Trump weigerde ook zijn belatingsaangifte te tonen.