AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

“De dikzak gaat al stervend kakken”: geluidsopnames van persoonlijke arts Diego Maradona shockeren Argentinië

Buitenlands voetbalIn Argentinië raken steeds meer details bekend over de laatste dagen en uren van Diego Maradona, die op 25 november 2020 in een huurhuis in San Andrès aan een hartstilstand overleed. Vooral zijn persoonlijke arts Leopoldo Luque wordt met de vinger gewezen nu fragmenten van geluidsopnames en kwetsende Whatsapp-berichten continu in de media verschijnen. “Ik moest ervan kotsen,” reageerde zijn dochter Dalma. 

5 reacties

  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    De mens is niet ontwikkeld om sympathiek te zijn en met alle nationaliteiten gezellig te tafelen. De mens heeft gaven en gebreken, met als doel zelf te overleven, en als dit inhoudt dat hij baat heeft bij het leven van anderen zal hij dat aanvaarden. Het naïef multiculti-gedrag is een vorm van ernstige tekortkoming door opvoeding en onderwijs, en zal, zoals we merken, een negatieve factor in de naïeveling zijn leven spelen. Het leven is hard, mede door het gedrag van de mens.
  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    waarom moet men iemand die zo zelfdestructief bezig was als Maradona proberen op de heilige stoel te krijgen en hem af te schilderen als "slachtoffer" van deze arts. Moest hij de afgelopen 30 jaar van de drugs en de alcohol afgebleven hebben en een iets gezondere levensstijl er op nagehouden hebben dan had hij (waarschijnlijk) géén arts nodig gehad. Men oogst wat men zaait ...
  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    Net zoals bij Michael Jackson dachten sommigen dat Maradona door zijn fratsen al in ongenade was gevallen bij het grote publiek en het weinig opschuddinng zou teweeg brengen. Ik vrees al voor de dag dat Trump zijn kop neerlegd.
  • Erik Denolf

    3 jaar geleden
    Dat is een Micheal Jackson situatie hetzelfde gebeurd en met 2 Bekende mensen. Wat voor dokters zijn dit
  • Maarten anthonis

    3 jaar geleden
    Maradona's geld was goed genoeg en de bijkomende faam meegenomen, maar zelf zijn werk doen , dat is teveel gevraagd, dat ze hem maar een jaar of tien opsluiten, zo iemand mag ook nooit meer als arts werken.