Viroloog Steven Van Gucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Viroloog Steven Van Gucht. © VTM NIEUWS

Er is nog hoop: Steven Van Gucht ziet drie lichtpuntjes

Hoop doet leven. Waar we pakweg een week geleden nog leken af te stevenen op een nieuwe lockdown, varianten die ons murw zouden slaan en uitgestelde leveringen van vaccins, ziet de toekomst er vandaag opnieuw beter uit. Beste bewijs zijn deze drie lichtpuntjes, toegelicht door viroloog Steven Van Gucht.

42 reacties

  • Annie Lauwers

    3 jaar geleden
    Wanneer worden 70 en 90 jarigen gevaccineerd. Altijd over 18 tot 55 jarigen, niks over hogere leeftijd.
  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Ik ben Steven grondig beu. Elke dag dat gezever zonder concrete antwoorden, nooit eens een direct antwoord op een vraag. 20000 woorden voor iets simpels, niks direct. Hij moet politieker worden. Geef mij Erika Vlieghe, de enige die gewoon antwoorden geeft zonder omwegen.
  • Suzy Wann

    3 jaar geleden
    Van Gucht ziet dingen die er niet zijn, ik zie alleen maar duisternis en het wordt nog donkerder als dat reizen niet fatsoenlijk verbieden en de scholen open laten.
  • Sonja Vxxx

    3 jaar geleden
    Helemaal eens met wat Hugo Hofmans hier schrijft. Communiceert op een duidelijke, rustige manier. Doet niet aan paniekzaaierij, brengt nuance aan. En een stuk discreter en bedachtzamer dan andere virologen die opduiken in allerlei programma's die niks meer met de zaak te maken hebben.
  • Pieter Martens

    3 jaar geleden
    Zo lang de hoge heren er geen last van hebben blijven de maatregelen bestaan.