Hoe willen jongeren werken in de toekomst? Dat is de centrale vraag van het onderzoeksrapport dat De Ambrassade, het Vlaamse expertisecentrum voor jeugdbeleid, en arbeidsorganisatie VDAB vandaag voorstellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe willen jongeren werken in de toekomst? Dat is de centrale vraag van het onderzoeksrapport dat De Ambrassade, het Vlaamse expertisecentrum voor jeugdbeleid, en arbeidsorganisatie VDAB vandaag voorstellen. © jcomp

Jongeren niet geïnteresseerd in laptop of bedrijfswagen: deze factoren zijn voor hen wél belangrijk bij jobkeuze

Extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen of een laptop hebben bij jongeren afgedaan. Amper 6 procent zegt dat die voordelen een van de redenen is waarom ze voor een job hebben gekozen. Dat blijkt uit een rapport van De Ambrassade en VDAB. Maar welke redenen primeren dan wél?

25 reacties

  • René Verhoeven

    3 jaar geleden
    Dat ze de belastingen op loon eens laten zakken en voor iedereen gelijk. Een hoger loon krijg je niet zomaar, daar moet je extra voor werken! Eens je een bepaalde loongrens bereikt hebt, dan wordt alles wat er nog bij komt belast aan 50% + 13.9 % rsz, maakt 64% belasting! Ook voor pensioen zit men dan al geplafonneerd. Dus worden opties gezocht om het personeel te belonen dat ze er toch nog zoveel mogelijk voordeel aan hebben. Niemand staat voor zijn plezier in de file, niks met lease te maken.
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Een auto met een tankkaart een gsm een laptop weigert niemand dat zijn wel de aantrekkelijkste zaken en iedereen neemt dat graag aan de rest heeft geen waarde wees gerust
  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    Ik ken er geen enkele die een voertuig geweigerd heeft.
  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    Moet de eerste nog leren kennen die een wagen weigert.
  • lodewijk maesen

    3 jaar geleden
    veel mensen met een bedrijfswagen hebben 1500 euro netto per maand..tja