Marilyn Manson ziet zijn contract met z'n platenlabel verscheurd.
Volledig scherm
Marilyn Manson ziet zijn contract met z'n platenlabel verscheurd. © Richard Shotwell/Invision/AP

Platenlabel laat Marilyn Manson vallen na beschuldigingen van jarenlang misbruik: “We zullen nooit meer met hem werken”

CelebritiesEvan Rachel Wood (33) vertelt in een Instagram-post dat haar ex-verloofde Marilyn Manson (52) haar jarenlang misbruikt heeft. De ‘Westworld’-actrice getuigde in het verleden al over huiselijk geweld, maar noemde nooit namen. “Ik ben het beu om in angst te leven”, schrijft ze nu. De gevolgen laten niet op zich wachten: Marilyn Manson is door zijn platenlabel abrupt aan de kant geschoven na de beweringen. 

5 reacties

  • Stijn Gallet

    3 jaar geleden
    Beter om zoiets in de rechtbank uit te vechten ipv op sociale media.
  • Pieter De Weerdt

    3 jaar geleden
    @boris dit lijkt me toch niet uit het duimpje gezogen hoor. Dit verhaal is veel te gedetailleerd om volledig onwaar te zijn, net als de verhalen omtrent Johnny Depp. Maar Manson is nog een heel stuk erger precies. En ik ben puur objectief he want Manson is een zotgoeie muzikant maar Evan Rachel Wood is een fantastische actrice. En deze zaken zijn gewoon verschrikkelijk degoutant, om van te kotsen, zielig en facked up. Een vrouw behandel je altijd met respect
  • Jos Mardig

    3 jaar geleden
    Ik denk niet dat hij ervan wakker gaat liggen. En niet vergeten dat Woods een veroordeelde crimineel is he... maar goed, als je met Manson in zee gaat weet je toch dat je niet een standaard leven gaat terechtkomen. Ik vrees dat hier weer meer achter zit...
  • eddy van haudt

    3 jaar geleden
    Dit is duidelijk puur om het geld te doen. Dat de platenmaatschappij zomaar niet bewezen beschuldigingen aanvaard is hallucinant. Veel sterkte voor Marilyn Manson!
  • boris paesen

    3 jaar geleden
    Dus iemand beschuldigen is voldoende om iemand anders volledige leven om zeep te helpen. Een veroordeling is niet meer nodig.