Tesla-baas en fervent Twitteraar Elon Musk blijft even weg van Twitter.
Volledig scherm
Tesla-baas en fervent Twitteraar Elon Musk blijft even weg van Twitter. © AP/Twitter

Elon Musk zegt dat hij even wegblijft van Twitter

Tesla-baas en fervent twitteraar Elon Musk heeft op Twitter in een korte boodschap aangekondigd “dat hij even wegblijft van Twitter”. Waarom hij dat zegt, is niet duidelijk. Tweets van Musk zorgden de voorbije dagen en weken wel voor deining op de financiële markten. 

22 reacties

  • Hilaire De Smet

    3 jaar geleden
    Hoe lang moet deze persoon in beeld blijven? Staat al maanden op voorpagina. Goeie reclame voor hem en bedrijf. Is er anders geen belangrijke nieuws te melden. Als het zo blijf denk ik na al die jaren veranderen eens te veranderen van krant en zal niet de enige zijn.
  • Hilde Janssens

    3 jaar geleden
    Repetitief, stomvervelend, manipulatief, dom... Die man heeft een fortuin vergaard door slim inzicht en zal nog meer vergaren op welke manier dan ook. Wie dat benijdt moet hem maar zien te overtreffen. Leer gewoon tevreden te zijn met jezelf en op te komen voor jezelf. Net dat ontbreekt in België. Niks solidariteit. Hoe kunnen er dan positieve veranderingen plaatsvinden?
  • Ruben Vandenbroucke

    3 jaar geleden
    Over China weet ik het niet Raf, maar in Europa draaien ze in elk geval op volle toeren. Wat dit artikel betreft, hij zit al lang terug op Twitter.
  • Henri Demeer

    3 jaar geleden
    t'is al maanden hij dit zegt hier.
  • Fred Kijzer

    3 jaar geleden
    Hier blijft hij in elk geval niet weg!