Armie Hammer's ex Paige Lorenze.
Volledig scherm
PREMIUM
Armie Hammer's ex Paige Lorenze. © Instagram/EPA - Fotomontage HLN

Ex-vrouw en geliefden getuigen over dubbelleven Armie Hammer: “Het is erger dan iedereen durft vermoeden”

CelebritiesHet zijn zeer ongemakkelijke tijden voor Armie Hammer (34). Begin deze maand kwam er een stroom van explosieve informatie op gang over de ‘Call Me By Your Name’-acteur, die kannibalisme zou verheerlijken en er heel wat perverse fetisjen op zou nahouden. Het einde van zijn lijdensweg lijkt ook nog lang niet in zicht: zowel zijn ex-vrouw als twee ex-geliefden verbreken het stilzwijgen en schetsen een duivels beeld van de acteur. “Hammer leidt een verwrongen dubbelleven, hij is een narcist met diepe problemen en zieke fantasieën.”

2 reacties

  • Peter Peeters

    3 jaar geleden
    Als je wat waardigheid of integriteit hebt, blijf je na een relatie, scheiding uit de pers. Rancuneus en kleinzielig, maar natuurlijk ideaal voer voor rioolpers en de kleingeestigen die zulks gretig zullen oplepelen. Dit kent men ook goed hier in Belgie.
  • Dries Dumoulin

    3 jaar geleden
    tja liefde is blind he ! dan raad ik sommige mensen aan om die oogkleppen eens af te doen en eens te zien wat er achter zòn mooi snoetje of bling bling schuilt !? maar ja knap en rijk he ! Dat dachten die vrouwlijke slachtoffers van ted bundy ook de grootste serial killer in vs ook ! soms komt de duivel in een mooi pakje naar je toe !