Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi. © Photo News

Stad Antwerpen opent onderzoek naar gebruik van subsidies bij Let's Go Urban van Open VLD-volksvertegenwoordiger

De stad Antwerpen zal nu ook zelf een onderzoek voeren naar het gebruik van subsidies bij de vzw Let’s Go Urban van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Dat bevestigt Johan Vermant, woordvoerder van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Het jongerenproject kreeg de afgelopen jaren honderdduizenden euro’s aan subsidies van Antwerpen. “ls er sprake is van het oneigenlijk gebruik van gemeenschapsmiddelen voor kansarme jongeren, dan zullen wij hiertegen alle noodzakelijke stappen ondernemen”, zegt Vermant. 

29 reacties

  • Betty Patrick

    3 jaar geleden
    Gaan ze daar bij OVLD nog stemmen overhouden in 2024?
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Nu komt VLD plots ermee af dat ze 500000 Euro heeft gekregen om stemmen te ronselen Afleidingsmaneuver om het gesjoemel te verdoezelen? De Gucht en Co zal haar wel bijstaan .
  • Joseph Van Sneuteren

    3 jaar geleden
    Geld verbranden dan is niets aan de hand Sihame.
  • Johan Bossuyt

    3 jaar geleden
    Eerst K. Pinxten die zou gesjoemeld hebben en nu Sihame El Kaouakibi beiden VLD leden wat komt er nu nog allemaal op ons af ? We hebben nog maar de loze belofte moeten slikken die B. Tommelein had gedaan wat de terugdraaiende meter betreft. Alle drie VLD leden dit beloofd voor de verkiezingen van 2024 ! Het zal er voor de VLD spannend worden of ze de kiesdrempel nog halen.
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    de zoveelste storm in een glas water , haar politieke vrienden zullen er wel voor zorgen dat we er niet veel over zullen horen.