Murtaza Ahmadi ontmoette Messi nadat hij viraal ging met een plastic shirt.
Volledig scherm
Murtaza Ahmadi ontmoette Messi nadat hij viraal ging met een plastic shirt. © AFP

Afghaans jongetje moest vluchten voor de taliban na ontmoeting met zijn idool: “We hoopten dat Messi zou doen wat Ronaldo deed”

Buitenlands voetbalMurtaza Ahmadi. Zegt de naam u nog iets? De Afghaanse jongen ging vijf jaar geleden viraal met een foto waarop hij een plastic Messi-shirt droeg. Hij ontmoette de superster van Barça - een droom die werkelijkheid werd -, maar beleefde daarna een vreselijke periode.

7 reacties

  • Emanuel de Landheer

    3 jaar geleden
    Zo zijn er duizenden die met een nagemaakt t-shirtje rondlopen, zelfs hier in België! Maar om daarom geld en asiel te vragen? Pffff misbruik van vertrouwen zou ik zeggen! Zie deze in Syrië, zij gebruiken ook hun kinderen om terug Europa binnen te geraken want hier krijgen ze geld!
  • Katia verplancke

    3 jaar geleden
    Omdat Ronaldo iets zou hebben gedaan zou Messi hetzelfde moeten doen? En asiel in Spanje regelen? Het oorspronkelijk doel was aandacht van zijn idool enbdie kreeg hij tenvolle maar ouders hadden helaas andere bedoelingen
  • Jean-Marie De Moor

    3 jaar geleden
    Die ouders echt zonder schaamte! Wie gelooft dit nu? Efkes “moreel” verplichten om geld te krijgen en asiel. Win for life!
  • christian demeester

    3 jaar geleden
    Sluwe truc van die vader die echter misloopt.
  • Tamzin Andersen

    3 jaar geleden
    Waarom vinden sommigen het normaal dat zij dozen vol dollars en ook nog eens asiel zouden krijgen ? Messi heeft ook nog andere jonge fans en die nodigt hij niet eens uit !