AFP
Volledig scherm
© AFP
Fulham FUL
0
EINDE
2
Leicester City LEI
  • Kelechi Iheanacho Goal 17'
  • James Justin Goal 44'

Tielemans en Leicester blijven in spoor van Man City en United na simpele zege bij Fulham

Buitenlands voetbalLeicester City heeft zonder al te veel moeite de drie punten meegepakt uit Londen. Het kende weinig moeite met Fulham. James Maddison was de beste man bij de ‘Foxes’ en tekende twee assists aan, voor Iheanacho en Justin. Twee pareltjes. Leicester springt zo voorlopig weer over Liverpool naar plaats drie en laat zo de teams uit Manchester niet verder uitlopen. 

0 reacties

  1. “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal
    PREMIUM

    “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal

    Erling Haaland is niet haalbaar voor Manchester United. Kevin De Bruyne is evenmin een target. Toch heeft de nieuwe roerganger van de meeste succesvolle Engelse voetbalclub ambitieuze plannen. Sir Jim Ratcliffe (71), sterke man van petroreus INEOS dat in de haven van Antwerpen een nieuwe ethaankraker hoopt neer te poten, heeft zich onlangs ingekocht bij United. En om zijn nieuwe speeltje her op te bouwen, heeft hij een raid ingezet op Manchester City, de grote stadsrivaal. Zijn eerste transfer zorgde meteen voor commotie in de Premier League. Een inkijk in het plan-Ratcliffe.
  2. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.