EPA
Volledig scherm
© EPA

Mysterieuze uitvinder van Bitcoin vermoedelijk een van rijkste mensen ter wereld

Het fortuin van “Satoshi Nakamoto”, de schuilnaam van de uitvinder van Bitcoin, groeit even snel als de waarde van zijn cryptomunt. Toch weet niemand echt wie er achter dit pseudoniem zit, waar hij woont, of zelfs of hij nog leeft. 

15 reacties

  • Peter

    3 jaar geleden
    Mooie poging, de waarheid is gewoon niet bekend, ben een voorstander van crypto's maar niet echt van bitcoin om deze reden. Zoals @jefdeboeck de vraag trecht stelt, wat als die bitcoins toch plots tevoorschijn komen & op de markt gedumpt worden? Diezelfde vraag stel 'k ook aan hardliners & ze antwoorden er nooit op. Daarom zal 'k ook nooit veel BTC hebben, 'k beperk me enkel tot de veiligste stabiele projecten. Lach maar, u als ex-Fortis, ex- Arco, ex- Dexia, ex L&H., het is altijd met risico.
  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Is gewoon een piramidespel en niets anders. Precies zoals de kettingbrieven in de tijd, de schrijver wordt rijk en de rest kruimels, de laatste verliest alles. Je kan er ook niets mee als electriciteit uitvalt. Pure oplichting ten gunste van de enkeling, de rest verliest.
  • Valentijn Ziarczyk

    3 jaar geleden
    Als ons geld is virtureel want de echte waarde zijn enkele elektrische ladingen ergens in een geheugendatabase.
  • Tom Staelens

    3 jaar geleden
    Dat de overheid niet ingrijpt... in een mondiaal systeem zonder centraal aanspreekpunt? Good luck. Beetje research kan geen kwaad.
  • Peter Van Weereld

    3 jaar geleden
    Wacht maar... BTC zal niet de enige blijven!