Links: Brittany Cormier, de vrouw die zich voordeed als haar dochter. Rechts: haar broer Beaux Cormier, die eerst zijn nichtje verkrachtte en nadien huurmoordenaars op haar afstuurde.
Volledig scherm
Links: Brittany Cormier, de vrouw die zich voordeed als haar dochter. Rechts: haar broer Beaux Cormier, die eerst zijn nichtje verkrachtte en nadien huurmoordenaars op haar afstuurde. © RV

De ultieme heldendaad: moeder offert eigen leven op door huurmoordenaars wijs te maken dat zij hun doelwit is

Een moeder uit Louisiana heeft de ultieme heldendaad verricht. Brittany Cormier (34) redde het leven van haar dochter door twee huurmoordenaars om de tuin te leiden. Die leugen zou ze echter zelf met haar leven moeten bekopen. “Hiermee bewijst ze dat ze werkelijk alles over had voor haar kinderen”, stelt haar goede vriendin Samantha LeMaire.

2 reacties

  • Patrick Op het Hoekske

    3 jaar geleden
    Respect voor die dame die haar moeder instinct liet spreken en zo haar dochters beschermde met haar eigen leven ! Rust zacht !
  • Leonarda Van Opbroecke

    3 jaar geleden
    Elke moeder zou haar leven geven voor haar kind. Maar dat zo'n moordlustige criminelen vrij rond lopen is de 'heldendaad' van politici die met 'vrijheid' stemmen ronselen!!!!!