Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

ANNO 2021. Annemie Van de Casteele (66): “Ik werk door want ik heb te veel vrienden zien worstelen na hun pensioen”

Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Annemie Van de Casteele (66), gewezen politica bij VU, Spirit en Open Vld, apotheker en fervent fietser.

18 reacties

  • denis vermesen

    3 jaar geleden
    euh,wa zegt die nu?veel vrienden die worstelen met hun pensioensvrijheid?zijn zekers allemaal in de politiek bezig geweest,maar ja dat is zo als ge,ocharme,niet toekomt met 3000€ pensioen per maand,dan moet ge blijven werken tot ge er bij neervalt hé(sic)
  • Geert Van de Moortele

    3 jaar geleden
    Als echtgenote van Jan De Nul zal ze niet teveel moeten werken, me dunkt.
  • Danny Steritmis

    3 jaar geleden
    Niet mogelijk, ze moet nog passeren waar men werkt.
  • Eric Grosemans

    3 jaar geleden
    En ik ben blij dat ik met pensioen ben. Kan het iedereen aanraden. Geen stress, geen deadlines, geen gezeur van bazen voor wie niets goed genoeg is. Nog geen seconde heb ik me verveeld of last gehad van "het zwarte gat". Dat zwarte gat bevindt zich trouwens in het centrum van de melkweg, heel ver hier vandaan, daar zult ge zo gauw niet invallen.
  • Dirk De Buyst

    3 jaar geleden
    Als je moet werken voor 1650€ per maand, ben je blij dat je kan stoppen. Wij hebben in onze familie ook een “workaholic”, omdat hij 3500€ per maand verdient...
  1. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”
  2. Ook Vlaamse regionale luchthavens krijgen digitale verkeerstoren: “Kwantumsprong inzake luchtverkeersveiligheid”
    Update

    Ook Vlaamse regionale luchtha­vens krijgen digitale verkeersto­ren: “Kwantum­sprong inzake luchtver­keers­vei­lig­heid”

    De luchtverkeersleiding voor de luchthavens van Antwerpen, Kortrijk en Oostende zal binnen enkele jaren gebeuren vanuit één digitale verkeerstoren. Luchtverkeersleider skeyes en de Vlaamse regering hebben daarover een akkoord gesloten, zo is donderdag gezegd bij de voorstelling van een prototype van digitaal controlecentrum dat skeyes heeft opgezet op zijn site in Steenokkerzeel, bij Brussels Airport.