Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel
Volledig scherm
Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel © Photo News

LIVE. Marc Noppen (UZ Brussel): “Voorspellingen zien er goed uit ondanks exotische coronavarianten”

De heropening van de kappers zal geen hele reeks versoepelingen inleiden. Dat verklaarde premier Alexander De Croo in de Kamer. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke kondigde aan dat er deze maand nog 443.000 vaccins van AstraZeneca verwacht worden. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. 

61 reacties

  • Kris Leynen

    3 jaar geleden
    Aan de vaccinatie strategie is niks veranderd. Deze blijft tergend traag en wordt veel te weinig aangeklaagd. Ik ben blij dat mr noppen dit toch durft te doen. Hij is de enige. Het schuldig verzuim van de overheid blijft maar duren.
  • Sonja Goris

    3 jaar geleden
    Sociaal contact? Heb al eenn jaar geen contact meer, nu moet ik in zo een groot vaccinatie centra binnen. Ik mis kinderen en kleinkinderen enorm. Maar durf mijn huis niet meer uit. Ik twijfel of ik er een laat zetten als ik daar naartoe moet.
  • Werner Van der Kelen

    3 jaar geleden
    Ik hoop de VDB dit heeft gezien, dat ze aan het vaccineren zijn aan een slakkengang.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    AstraZeneca helpt momenteel niet tegen de varianten. Waar zijn we mee bezig. Waarom denken jullie dat AstraZeneca een tweede op de markt brengt. Hetzelfde voor Spoetnik, ook een tweede momenteel in ontwikkeling.
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    De vaccinatie is niet verplicht, er is dus geen vaccinatiepas nodig want dat is pure discriminatie. De vrijheid om te reizen en naar evenementen te gaan is dus voor iedereen.