Leigh Nicol
Volledig scherm
Leigh Nicol © Instagam Leigh Nicol

Profvoetbalster werd gehackt en zag seksueel getinte foto’s plots online verschijnen: “Het heeft mij gebroken”

VoetbalBijna twee jaar geleden werd ze gehackt. Seksueel getinte privéfoto’s verschenen online, haar leven stortte in. Nu doet Leigh Nicol (25), Schots profvoetbalster van Crystal Palace, haar verhaal. “Ik krijg nog steeds reacties”, vertelt ze aan Sky Sports.

15 reacties

  • piet goethals

    3 jaar geleden
    het is gewoon een kwestie van afwegen: wat is het belangrijkste voor mij? Den interessante zijn of de verstandige. En als je interessant bent en het ook wil tonen, hou er dan rekening mee dat er ook verstandiger zijn dan jezelf die van jou misbruik kunnen maken. En dan ben jij ineens de verstandigste. een doordenkertje.
  • yves power

    3 jaar geleden
    Wat iemand doet in zijn prive zijn of haar zaak, en of dat nu pikante foto's zijn of iets anders laat de mensen gerust en zeker veroordeel niemand op zijn verleden
  • PHILIPPUS DE GEEST

    3 jaar geleden
    Alles wat op internet staat zal en kan gekraakt worden niets is veilig , werk al van in de jaren 1980 met computers.
  • Jos Peeters

    3 jaar geleden
    Iedereen hier is weer privacy expert! Dit heeft niet met smartphones te maken, maar met voyeurisme, wat de paparazzi in haar hoogdagen deed is in principe hetzelfde, alleen de manier waarop is anders...
  • Peter Janssens

    3 jaar geleden
    Als je geen pikante foto's neemt kunnen ze niet op het net gezet worden hé. Kan er iemand de link doorsturen zodat ik eens kan gaan kijken?