Kim Clijsters, hier op een archiefbeeld uit 2020.
Volledig scherm
Kim Clijsters, hier op een archiefbeeld uit 2020. © Photo News

Ook Kim Clijsters besmet met het coronavirus: tennismama testte positief in New Jersey

TennisEen nieuwe hindernis op haar al hobbelig comebackparcours: Kim Clijsters raakte vorige maand besmet met corona. Onze 37-jarige landgenote had milde symptomen en heeft ondertussen de training al hervat. Wat met nu met haar verhoopte rentree in maart? 

7 reacties

  • victor vandesande

    3 jaar geleden
    Ze kan die comeback beter vergeten , heeft niks meer te zoeken op een tennisbaan , alvast niet bij d eprofs. Nog wat exibitietornooien en wat bij de veteranen, maar dat is het dan ook. Niemand kan 8 jaar zonder toptraining goedmaken, ook Clijsters niet.
  • JAN VERHEYE

    3 jaar geleden
    Aan de criticasters, bekijk eens op YouTube haar wedstrijden in 2020. Die matchen waren geen afgang, die matchen laten zien wat een ongelooflijk goede speelster ze nog steeds is. Laat haar gewoon doen wat ze graag doet. Net als Goffin. Die verliest tegen een top talent en voor sommigen lijkt het alsof zijn carrière al voorbij is. You win some, you lose some.
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Daarom veel meer respect voor Henin, die al snel begrepen had dat haar lichaam niet meer meekon. Als Clijsters nog lang zo blijft aanmodderen zullen de mensen nog meer over dat gaan praten dan over haar successen..
  • moons fons

    3 jaar geleden
    Daar zijn we weer ! WAS een grand-dame in het tennis ! Nu een karikatuur aan het worden ! Wil ten allen prijzen in de belangstelling staan ! Let op : nog een Kim-back en dan nog een out-back ! Zo blijft de kassa rinkelen !
  • Hugo Wouters

    3 jaar geleden
    Wat een zure reacties alweer. Als Kim zich sterk genoeg waant en nog goed meekan op training en ook nog geselecteerd wordt om mee te doen aan tenniswedstrijden, wie zijn jullie dan om daar zo negatief over te doen. Mag zij daar niet zelf over beslissen? Ik en velen met mij wensen haar veel succes toe.