Hans Kluge.
Volledig scherm
Hans Kluge. © AFP

WHO: “Europa moet sneller vaccineren om dreiging van virusvarianten voor te blijven”

Europa moet de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 danig opvoeren en eensgezind aan hetzelfde zeel trekken. Dat vindt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De organisatie is ongerust over de impact die nieuwe virusvarianten kunnen hebben op de vaccins.

18 reacties

  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Europa is alleen snel als er geld te rapen is bij de bevolking en om hun riante wedde te gaan ophalen voor de rest is het slow motion.
  • WILMA ULRIX

    3 jaar geleden
    Beste WHO, Makkelijk praten. Zorgen jullie er dan ook voor dat er genoeg vaccins worden geleverd. Nee? Grote mond dichthouden dan!!
  • Jan Van de Velde

    3 jaar geleden
    Niemand kan vaccins toveren; het verschijnen van de mutaties verplicht eerst en vooral de producenten na te gaan of hun huidig vaccin nuttig is om ook besmettingen door deze mutaties te bestrijden. Dit vraagt ernstig onderzoek van de realiteit, geen tovertrucs van populisten.
  • alfons schouwaerts

    3 jaar geleden
    Het is europa dat er niey in slaagt voldoende vaccins door te leveren, een log apparaat dat tot geen enkele snelle beslissing komt , russisch vaccin had al goedhekeurd moeten zijn via versnelde procedure, maar we gaan nog wachten tot half mei
  • Marinka Dumon

    3 jaar geleden
    Dat weten we. Maar we zitten zonder vaccins ! Zelfs ziekenhuispersoneel, eerstelijns zorg etc. kan niet gevaccineerd worden.