EPA
Volledig scherm
© EPA

Rusland wijst Duitse, Poolse en Zweedse diplomaten uit wegens bijwonen demonstratie voor Navalny

Rusland heeft diplomaten uit Duitsland, Polen en Zweden persona non grata verklaard. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou meegedeeld. De diplomaten worden ervan beschuldigd een demonstratie ter verdediging van oppositieleider Aleksej Navalny bijgewoond te hebben.

9 reacties

  • Patrick Dewael

    3 jaar geleden
    Misschien moeten buitenlandse diplomaten zich niet bemoeien in binnenlandse aangelegenheden. Indien Rusland dit zou doen binnen Europa zou dit ook niet aanvaard worden.
  • Jan Vannuffelen

    3 jaar geleden
    Zonder dat land af, trek alle diplomaten terug en wijs de hunne uit.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Tja, met de hier alles overheersende Trump-manie kreeg de Russische beer uiteraard de wind in de zeilen, Poetin deed/doet gewoon wat hij wilde, en geen mens die hem daarbij iets in de weg legde/legt. Nu gaat stilaan een oog open, maar het zijn vijgen na Pasen, de man zit op rozen, daar heeft hij dank zij die Trump verslaving intussen zélf genoegzaam kunnen voor zorgen.
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Wat kunnen ze nog uitvinden ,dat ze de daders en opdrachtgevers eens oppakken . Ze weten heel goed wie met al hun spionnen . In de gevangenissen en combi 's is er geen Corona ,dichte klucht
  • Toon Schouteden

    3 jaar geleden
    Kunnen de blauwhelmen daar niet eens gaan kijken hoe het met het Russisch politie-optreden gesteld is? Voor de lieve vrede?