Sihame El Kaouakibi
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi © Joris Casaer HUMO 2020

Parket opent onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi

Het parket van Antwerpen heeft een onderzoek geopend naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Stad Antwerpen opende eerder al een onderzoek en er werd ook een voorlopig bewindvoerder aangesteld nadat drie bestuursleden bij de vzw opstapten na mogelijke ‘financiële malversaties’.

77 reacties

  • Beatrix Klein

    3 jaar geleden
    Heel erg als alles waar is. Wat voor een boodschap geef je die jongeren mee. Als het waar is dan ben je echt een criminele zonder scrupules. Maar ik hoop nog altijd dat ze onschuldig is. Het kan en mag eigenlijk niet dat dit gebeurt.
  • Sam Boerkens

    3 jaar geleden
    Als al eens begonnen wordt met alle boekhoudingen van gesubsidieerde vzw’s openbaar te maken voor iedereen. Iedereen betaalt er uiteindelijk ook voor.
  • Julien Cuypers

    3 jaar geleden
    Er mag misschien ook wel eens nagegaan worden WAAROM zij zoveel subsidies kreeg? Waren deze enorme bedragen gerechtigd?
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Bij veel VZW's wordt er heel creatief omgesprongen met geld van de gemeenschap en zolang ze niet te gulzig worden kunnen ze hun gang gaan. Sihame El Kaouakibi heeft veel subsidies gekregen voor haar vzw Let’s Go Urban en voor haar was het een opstapje naar de politiek, het podium die ze kreeg benadrukte ze elke keer hoe goed ze wel was en dat ze zich volledig inzette voor de kansarmen en hoe fier ze was op het Marokkaanse roots en kon haar minachting voor de Vlaming amper verbergen.
  • Erwin De Meyer

    3 jaar geleden
    De inkt van haar eedaflegging is nog niet helemaal droog of het spel zit al op de wagen. Ze moeten allemaal tijdens de eedaflegging luidop zeggen , gehoorzaamheid aan de Grondwet en aan de wetten van het Belgisch volk. Sommigen zullen die woorden misschien niet zo goed begrijpen ?