Bart De Pauw, archiefbeeld.
Volledig scherm
Bart De Pauw, archiefbeeld. © BELGA

Advocaten burgerlijke partijen: “Wij betreuren dat De Pauw en zijn entourage er opnieuw voor kiezen hun pleidooi in de media te voeren”

“Minimalisering van de feiten is bijzonder kwalijk voor de slachtoffers in de zaak-De Pauw én voor slachtoffers in het algemeen.” Dat zeggen de advocaten van de burgerlijke partijen in het proces tegen televisiemaker Bart De Pauw (52), als reactie op de reportage van ‘Telefacts NU’ die VTM donderdagavond uitzond.

48 reacties

  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Cafmeyer zal nooit meer aan de bak komen en haar companen ook gedaan ze kunnen bij Hilde Van Mieghem misschien nog een plaats krijgen als afgedankte sletten
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Klopt en dan nog met steun van zijn kollegas journalisten die op voorhand alles al af doen dat Bart meer slachtoffer is dan dader. Nietwaar, Faroek?
  • Dirk Vanhoenacker

    3 jaar geleden
    Diegenen die echt eens in de spiegel moeten kijken is de pers , want die gooien alles te grabbel nog voor het proces goed en wel gestart is . Op die manier is geen eerlijk proces mogelijk, noch voor de beklaagde , noch voor de aanklager.
  • jos van mechelen

    3 jaar geleden
    Dit is gewoon een afrekening tegen Bart meer niet .
  • Guy Van den Brande

    3 jaar geleden
    De burgelijke partij is al aan het klagen ze hebben 3 jaar BDP in de media aan de schand paal genageld en nu het blijkt uit de reportage dat ze het heel leuk vonden tot ze gedumpt waren dienen ze dan maar uit wraak een klacht in