Ivanka Trump smeedt politieke plannen in deze villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivanka Trump smeedt politieke plannen in deze villa. © HLN

BINNENKIJKEN. Ivanka Trump smeedt politieke plannen vanuit haar nieuwe thuisbasis

CelebritiesNiet alleen Donald Trump zit zonder – presidentieel – werk. Ook zijn oudste dochter Ivanka (39), die tot voor kort adviseur van haar vader was, moet noodgedwongen op zoek naar een nieuwe job. Vanuit haar woonst in Miami broedt ze op nieuwe toekomstplannen, samen met haar gezin.

5 reacties

  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    Dat zijn plannen voor over 4 jaar. ALS, en ik zeg ALS het impeachmentbedrog van de "democrats" zou lukken zodat Donald geen president meer mag worden, worden de rollen omgekeerd en wordt Ivanka de tweede vrouwelijke president van de USA (na harris die eerst nog sleepy joe van de trap gaat gooien) met als hoofdraadgever haar vader. Dat met een nieuw op te richten partij die nu al meer aanhangers heeft dan de Republikeinen vroeger vermits 15% van de democratische kiezers aangeeft Trump te stemmen.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Enen trump was genoeg zeker?!
  • Romana Crabbe

    3 jaar geleden
    Ivanka zal misschien kandidate worden voor het presidentschap zeker en zo kan Trump zich dan ook weer moeien
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Als ge als oranje tomaat met een buitenaards kapsel de wereldleider wil spelen, dan moet ge wel heel zelfverzekerd zijn. Jammer genoeg zijn het juist die zelfverzekerden waar ge weinig mee kunt communiceren op gelijk niveau. Dat de dochter dezelfde trekjes vertoont doet vermoeden dat het voor America beter zou zijn dat ze een job zoekt als kapster of serveerster. Dan wordt men gevrijwaard van veel onzin in de politiek.
  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Dromen mag altijd.