President Joe Biden wil dat zijn opvolger Donald Trump geen geheime informatie meer krijgt van de inlichtingendiensten.
Volledig scherm
President Joe Biden wil dat zijn opvolger Donald Trump geen geheime informatie meer krijgt van de inlichtingendiensten. © AP

Biden: geen ‘top secret’ informatie meer voor Trump

De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag gezegd dat zijn voorganger Donald Trump geen geheime inlichtingenberichten meer moet ontvangen. Het is traditie dat oud-presidenten van de Verenigde Staten regelmatig geheime informatie krijgen.

45 reacties

  • Gertie Daerden

    3 jaar geleden
    De "topsecret" banden met China van zowel vader als zoon Biden, wil men uiteraard weghouden bij Trump. Niet lang en de VS staat onder Chineesachtig communistisch regime en niet alleen de VS trouwens. Blijkbaar hebben ze dat enkel in Australië begrepen (zie skynews Australia). Trump mag dan narcist zijn, alles beter dan marionetten van China. En men beseft nog niet goed, wie hier in Europa aan de touwen trekt, benieuwd welke "narcist" hier de Chinese touwen durft doorknippen.
  • André Van Elslande

    3 jaar geleden
    Gelukkig datBiden niet hetkarakter heeft van Trump ! Dat zou wat geweest zijn ! Een narcist, leugenaar, bedrieger tegenover iemand die met ervaring in eer en geweten zal proberen de democratie te herstellen volgens d e grondwet. Trump wilde een tweede amtstermijn niet voor het amerikaanse volk te dienen maar om zijn privé financiële schulden te betalen via de staat. Nu zal dat moeilijk lukken en zit hij met een formidabele kater !
  • E C

    3 jaar geleden
    Chantal dromen mag en kan geen kwaad.
  • Chantal Naessens

    3 jaar geleden
    Volgende president is terug Trump
  • Eric Grosemans

    3 jaar geleden
    Is toch maar normaal, Trump is president af, en heeft geen zaken meer bij geheime informatie. Hoelang zou Obama nog dergelijke info gekregen hebben onder Trump? Zal ook niet lang meer geweest zijn. Trump fans zouden dat ook maar normaal gevonden hebben.