Marilyn Manson krijgt het hard te verduren dezer dagen.
Volledig scherm
Marilyn Manson krijgt het hard te verduren dezer dagen. © European Press Agency (EPA)

Na 25 jaar laat ook manager Marilyn Manson hem vallen na controverse

CelebritiesTony Ciulla, al 25 jaar de manager van Marilyn Manson, heeft afscheid genomen van de van misbruik betichte zanger. Dat meldt The Rolling Stone. Ciulla heeft hiertoe besloten nadat meerdere vrouwen hebben gemeld dat Manson ze seksueel zou misbruikt en gemanipuleerd.

  1. Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”
    PREMIUM
    Celebrities

    Na satanisti­sche sekte, zelfvermin­king en beschuldi­gin­gen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

    Hij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.