Hilde Tommelein en broer Bart
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Tommelein en broer Bart © Steven Richardson

De bloedband van Hilde Tommelein en broer Bart: “Als het niet goed gaat, zoekt Bart mij op”

ShowbizzAls burgervader wordt Bart Tommelein (Open Vld, 58) geacht een rots in de branding te zijn voor de Oostendenaars. Maar bij wie vindt hijzelf houvast? Bij zijn vrouw en kinderen, en ‘grote’ zus Hilde (60), zo blijkt. “Als Bart hard wordt aangepakt, gaat de hele Tommelein-clan achter hem staan.”

  1. “Ik werd al eens afgeranseld én zelfs doodverklaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke
    Play
    Showbits

    “Ik werd al eens afgeran­seld én zelfs doodver­klaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke

    Op 21 juli, onze nationale feestdag, gaan Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) samen met Karen Damen en Ruth Beeckmans in première met hun eerste ‘Zomerrevue’. In het Plopsa Theater in De Panne willen die vier mensen laten bulderlachen, genieten en vooral amuseren. Voor de gelegenheid zijn de mannen de muziekstudio ingekropen en het nummer ‘Alles voor de show’ is nu klaar. Aangezien de show nog volop in de maak is, wil reporter Jarne graag een idee pitchen. Ontdek het in deze nieuwe Showbits.
  2. PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevolle superster Tate McRae?
    PREMIUM
    MUZIEK

    PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevol­le superster Tate McRae?

    Tate McWie? Behalve bij Gen Z’ers, doet de naam Tate McRae (20) niet meteen een belletje rinkelen. Maar haar vele hits heb je ongetwijfeld wel al gehoord op de radio. De Canadese treedt dinsdagavond in ons land op - in een op twee minuten uitverkochte Lotto Arena. Daar zal McRae laten zien waarom ze op gelijke voet wordt gezet met popgodinnen (én boezemvriendinnen) Billie Eilish en Olivia Rodrigo. “Ik heb stilaan genoeg van 30-jarige mannen die mij zeggen hoe ik mijn carrière moet aanpakken.”