Corey Feldman.
Volledig scherm
Corey Feldman. © Richard Shotwell/Invision/AP

Ook acteur Corey Feldman beschuldigt Marilyn Manson nu van misbruik: “Hij wou me gebruiken als speeltje”

CelebritiesHet blijft beschuldigingen regenen aan het adres van Marilyn Manson (52). Nadat z’n ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) eerder deze week verklaarde dat ze jarenlang door hem misbruikt werd, komen er steeds meer getuigenissen van andere vermeende slachtoffers boven water. Ook Corey Feldman (49), die als kindster acteerde in films als ‘Stand By Me’ en ‘The Goonies’, heeft nu op Instagram uitgehaald naar de zanger. “Hij was meer dan twintig jaar geobsedeerd door me.” 

3 reacties

  • Paul D'hauwe

    3 jaar geleden
    Altijd ontkenners genoeg in de wereld en in deze reacties die liever het slachtoffer aanvallen dan de daders.
  • Xsarilde Willis

    3 jaar geleden
    Die naam doet een belletje rinkelen. Heeft die het ook niet bij andere bekendheden beweerd? Als dat zo is dan is hij eerder de slet van hollywood ipv slachtoffer.
  • Alain Provist

    3 jaar geleden
    Corey Feldman heeft er een carrière van gemaakt Hollywood te beschuldigen, hij wil enkel nooit geen namen noemen. Maar als het hem goed uitkomt zoals hier springt hij mee op de trein. Wat een sukkel, die heeft een eigen religie en sekte willen opbouwen, vraagt niet anders dan giften op internet omdat hij volledig aan de grond zit. Als je iemand beschuldigt, harde bewijzen op tafel of zelf in de bak, het is veel te gemakkelijk om iemands leven kapot te maken met beweringen dezer dagen.