Gueye is de grote man bij KVO met twee goals.
Volledig scherm
Gueye is de grote man bij KVO met twee goals. © Photo News
KV Oostende KVO
3
EINDE
1
STVV STV
  • 38' 60' Goal Makhtar Gueye
  • 74' Goal Fashion Sakala
  • Yuma Suzuki Goal 90'

Oostende zet ambities voor play-off 1 kracht bij met ruime zege tegen Sint-Truiden, Gueye scoort twee keer

Belgisch voetbalKV Oostende zette zijn ambities vannamiddag kracht bij. Sint-Truiden had onder Peter Maes een stevige uitreputatie opgebouwd, maar aan de kust ging het stevig voor de bijl. Even na 18 uur stond KVO op een plaats in play-off 1.

0 reacties

  1. “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctionele rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht
    15

    “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctio­ne­le rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

    De Brusselse raadkamer heeft beslist dat voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, ex-CEO Jo Van Biesbroeck en makelaar Christophe Henrotay zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke in 2017. Ex-voorzitter Roger Vanden Stock, ex-clubadvocaat Luc Deleu en de advocatenkantoren Clifford Chance en Van Landuyt en Vennoten zijn vrijgesproken. “Een grote opluchting”, reageert Deleu: “Ik geloof ook in de goede trouw van Roger Vanden Stock.”
  2. Wéérgaloze traptechniek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    9

    Wéérgaloze traptech­niek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Union doet weer helemaal mee voor de titel na de overtuigende 0-3 overwinning op de Bosuil. Puertas opende de score met een héérlijke vrije trap. Ook Club Brugge en Anderlecht wonnen met ruime cijfers. Bij Club maakte Igor Thiago na elf wedstrijden droogte nog eens een goal, de zege van Anderlecht - na onder andere een blunder van Cercle-doelman Warleson -, kreeg nog een zure nasmaak toen Anders Dreyer geblesseerd naar de kant moest. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.