Noa Lang
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang © Photonews - HLN

Waarom Noa Lang niet doorbrak bij grote liefde Ajax, maar nu schittert bij Club Brugge: “Je zag altijd dat hij barstte van het talent”

Club Brugge6 goals en 4 assists in zijn laatste 7 matchen. Met zijn prestaties zorgt hij in België voor spektakel, in Nederland voor commotie. Noa Lang (21), die ook Hollands voetbalgeweten Johan Derksen (71) niet onberoerd laat. “Natuurlijk steekt het bij Ajax-mannen Van der Sar en Overmars. Ook al heeft hij er hier niet veel van gebakken. Maar in België is hij in een veel warmer bad terechtgekomen.” Zijn jeugdvriend en rapbroer Justin Kluivert hoopt Lang terug te zien... in Oranje: “Dit is wat Noa nodig had.”

54 reacties

  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Ajax en club vergelijken is hetzelfde als appels met peren vergelijken.
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Teveel streken dachten ze in Ajax.
  • Dennis Leever

    3 jaar geleden
    De afweging was gravenberg of lang. En aangezien lang een karakter heeft dat waardering doorlopend nodig heeft is de keuze gemaakt voor gravenberg die het bij ajax ook goed doet. Dan moet je lang laten gaan. Leuk voor die jongen dat het bij club wel lukt!
  • Rudy Claes

    3 jaar geleden
    Neymar in het kwadraat ha ha . Come on jongen doe zo voort ! Topspeler. ... proficiat aan Clubbestuur !! De volgende gouden schoen ...
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Heeft een beetje de uitstraling zoals indertijd Ibrahimovic bij Ajax,Bertje hautain, ik tegen de rest van de wereld. Het talent druipt eraf en ze weten dat ze goed zijn en doen hun ding wat een ander ook zegt. En dat hebben de bestuursleden en trainers niet al te graag,die willen dat ze luisteren en zich moeten schikken naar deze heren hun wensen. Hoelang ze Lang kunnen houden is nog maar de vraag. Kan een hele grote worden met de juiste begeleiding. Niemand wil een Balotteli geval nummer 2.