Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Europol-topvrouw Catherine De Bolle waarschuwt: “Er doen valse vaccins de ronde”

In een interview met De Zondag waarschuwt Europol-topvrouw Catherine De Bolle voor criminelen die misbruik maken van de wereldwijde corona-epidemie. “Criminelen doen gouden zaken in coronatijden. Sommige mensen zijn echt élk moreel kompas verloren in deze crisis.” Een van de criminele praktijken waar de Europol-topvrouw voor waarschuwt is het circuleren van valse coronavaccins.

20 reacties

  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    De straffen zijn dan ook minimaal als je al gevat en veroordeeld gekraakt ...wat wil je dan ?
  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Je kan die misdadigers toch zwaar bestraffen wegens schending van merkenrecht, intellectuele eigendom, fraude, en het spelen met de gezondheid van de klanten. Op al die zaken staan toch behoorlijke straffen...
  • Kim Schoonbaert

    3 jaar geleden
    Wauw als die top vd politie moet vertegenwoordigen. Insiders weten wel beter.
  • ANDRE VAN CALLENBERGHE

    3 jaar geleden
    Is dat nu zo verwonderlijk ? Tientallen jaren kan je namaak en valse medicijnen kopen, vooral via internet. En nu valt men precies uit de lucht ? Ik ben er steeds meer van overtuigd dat er dus onnoemelijk veel mensen zijn welke echt wereldvreemd zijn.
  • Valentijn Jacobs

    3 jaar geleden
    Misschien overwegen om er iets aan te doen, en stop met werkstraffen te geven, want de mensen buiten dit land hebben geen enkel benul van wat dat is, iemand die gaat werken krijgt ook een werkstraf, waar is het verschil?