Tom Waes in het Koninklijk Salon in Brussel-Centraal.
Volledig scherm
Tom Waes in het Koninklijk Salon in Brussel-Centraal. © © VRT

Tom Waes ontdekt verborgen ruimte in station Brussel-Centraal: “De koning kan deze plek elk moment opnieuw opeisen”

TVTom Waes (52) trekt zondagavond op verkenning door onze hoofdstad in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’. In de catacomben van het station Brussel-Centraal doet hij alvast een opvallende ontdekking. Hij stoot er namelijk op een geheime ruimte die niet gekend is bij het grote publiek.

21 reacties

  • dieter devreze

    3 jaar geleden
    Wat een ontstellend zwakke reeks en het laat me met andere ogen naar de andere Reizen Waes kijken. Behalve de grootste sigaar, had ik over elk item ooit al een reportage in het brave Vlaanderen Vakantieland gezien, of iets in de krant gelezen. Begane paden betreden noem ik dat. Komt ervan als je alleen Vlaanderen als je land beschouwd. Mocht hij Wallonië erbij genomen hebben, hadden we misschien wel minder bekende dingen gezien.
  • Marc Devuldere

    3 jaar geleden
    Klopt volledig Tyl Sachs. MIVB rijdt ook niet meer door Molenbeek omdat hun bussen voortdurend met stenen bekogeld worden.
  • tyl sachs

    3 jaar geleden
    Wat een hersenspoeling. Zondagavond Molenbeek is fantastisch het is allemaal niet waar wat er over verteld wordt. Waes gaat voortaan zelfs zijn groenten gaan kopen in Molenbeek. Hij zal wel met de auto moeten gaan. Maandagmorgen Radio 1 : de Lijn stopt met busvervoer in Molenbeek want ze worden teveel aangevallen
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Aangenaam programma om kennis te maken met Vlaanderen en het Brussels gewest .
  • willem merken

    3 jaar geleden
    Als ik mij goed herinner heeft de VRT dat al uitgezonden in boeketje Vlaanderen of was het Vlaanderen vakantieland?